قیمت ورق

بررسی قیمت ورق های متنوع ورق هایی که در صنایع متفاوت به کار گرفته می شوند انواع متفاوتی دارند. بنابراین باید

توسط HONARMANDKHABAR در 27 شهریور 1401

بررسی قیمت ورق های متنوع

ورق هایی که در صنایع متفاوت به کار گرفته می شوند انواع متفاوتی دارند. بنابراین باید بدانید که قیمت ورق های متفاوت با یکدیگر فرق می کند. برای خرید این محصول نیاز است که جنس آن را به خوبی بررسی کنید. برخی از آنها را با استفاده از آهن تولید می کنند. برخی دیگر از آنها که فولادی هستند در صنعت کاربرد بیشتری دارند. برخی دیگر از آنها گالوانیزه می باشند و مدل های دیگر با جنس های متفاوتی تولید می گردند. عوامل زیادی روی قیمت کلی آنها تاثیر می گذارد. هر یک از این عوامل را زمان خرید جنس های متفاوت ورق ها باید بررسی کنید. در این صورت می توانید با اطمینان خاطر بیشتری یکی از انواع ورق ها را برای صنایع متفاوت خریداری کنید.

چه عواملی روی قیمت ورق تاثیر دارد ؟

 برخی از مهمترین عواملی که روی قیمت ورق های گوناگون تاثیر زیادی می‌ گذارد عبارت است از :

1. نوع ورق

 یکی از مهمترین فاکتورهایی که تعیین کننده قیمت ورق می باشد جنس آن است. هر یک از آنها با استفاده از متریال های متفاوتی تولید خواهند شد. برخی از متریال هایی که برای تولید آنها به کار گرفته می ‌شوند گران هستند. اما برخی دیگر از آنها با هزینه کمتری تهیه می گردند. بر همین اساس باید به خوبی بدانید که جنس هر یک از ورق ها تعیین کننده قیمت اصلی محصول می باشد. در صورتی که می خواهید هر یک از انواع محصولات را خریداری کنید باید آنها را از نظر کیفیتی که دارند بررسی نمایید. قیمت هر یک از انواع قطعات فولادی، آهنی، گالوانیزه و .... بستگی به میزان مواد اولیه ای دارد که برای تولید آنها به کار گرفته شده است.

2. روش تولید

یکی دیگر از فاکتورهایی که روی قیمت خرید ورق تاثیر می گذارد روش تولید محصول می باشد. روش تولید هر یک از انواع محصولات با یکدیگر فرق می‌ کند. برخی از انواع ورق ها را با استفاده از روش نورد سرد تولید می کنند و برخی دیگر از آنها را با استفاده از روش نورد گرم تولید می نمایند. هر یک از این روش ها طبق استانداردهای خاصی به کار گرفته می‌ شوند. روش تولید مستقیم و غیر مستقیم به عنوان روش های اتوماتیک تولید قطعات معرفی می گردند. در واقع باید بدانید که پروسه تولید هر یک از قطعات با استفاده از این روش ها متفاوت است. بر همین اساس این مساله روی قیمت کلی محصول تاثیر زیادی می‌ گذارد. آن دسته از قطعاتی که با روش تولید نورد گرم آماده می شوند مقاومت بیشتری دارند. به همین دلیل امکان دارد که هزینه خریداری آنها افزایش پیدا کند. البته باید بدانید که فاکتورهای دیگری هم روی قیمت نهایی تاثیر می گذارند.

3. ضخامت عامل مهم برای تعیین قیمت انواع ورق

 یکی دیگر از مواردی که تعیین کننده قیمت ورق می باشد ضخامت آن است. ضخامت هر یک از انواع قطعات فولادی، آهنی، گالوانیزه و ... به میزان متریالی بستگی دارد که برای تولید محصول به کار گرفته می شود. ضخامت ورق ها اگر بیشتر باشد یعنی درصد متریال آنها بالا است. در واقع قیمت هر یک از این قطعات را بر اساس وزنی که دارند محاسبه می نمایند. در صورتی که قیمت قطعات بالاتر برود یعنی ضخامت آنها و وزن شان بیشتر است. آن دسته از قطعاتی که با ضخامت بیشتر از ۶ میلیمتر تولید می شوند را به عنوان قطعات سنگین معرفی می کنند. اما برخی دیگر از قطعات به عنوان قطعات سبک معرفی می گردند.  آنها را با قیمت کمتری به فروش می‌ رسانند.

4. برند تولیدی کننده

 یکی دیگر از فاکتورهایی که روی قیمت خرید ورق تاثیر می گذارد برند تولید کننده می باشد. کارخانه های زیادی هستند که انواع ورق ها را تولید می کنند. هر یک از آنها استانداردهای خاصی را جهت تولید محصول به کار می‌ گیرند. استانداردهای اروپایی و همچنین استانداردهای بین المللی به عنوان مهمترین فاکتورهای هستند که جهت تولید محصولات متفاوت به کار گرفته می ‌شوند. توجه داشته باشید که هر یک از کارخانه ها درصد مشخص شده ای از مواد اولیه را برای تولید قطعات به کار می‌ گیرند. معتبر بودن کارخانه را باید به خوبی بررسی کنید و سپس قطعات را از کارخانه خریداری نمایید. هر یک از کارخانه ها بر اساس نوع متریال، مقاومت محصول، ضخامت محصول و فاکتورهای دیگر قیمت گذاری را انجام می دهند. شما می توانید قیمت انواع محصولات فولادی اعم از ورق ها و یا نبشی و ناودانی و تیرآهن و ... را از نظر ویژگی که دارند بررسی کنید و سپس آنها را از کارخانه معتبر خریداری نمایید.

5. میزان عرضه و تقاضا عامل دیگر برای تعیین قیمت انواع ورق

میزان عرضه و تقاضا برای خرید انواع قطعات، یکی دیگر از فاکتورهایی است که قیمت ورق را تعیین می‌ کند. در صورتی که میزان تقاضا برای تولید این محصولات افزایش پیدا کند هزینه خریداری قطعات تا حدودی بیشتر می شود. اما اگر میزان تقاضا برای خرید محصول کاهش پیدا کند میزان تولید نیز به طبع کمتر می گردد. بنابراین میزان تقاضا و عرضه از جمله فاکتورهایی است که قیمت نهایی محصول را تعیین می کند. شما برای خرید هر یک از انواع قطعات فلزی، فولادی، گالوانیزه و ... باید میزان تقاضا و عرضه محصول را به خوبی بررسی کنید.

6. هزینه نقل و انتقال مواد اولیه به کارخانه

 یکی دیگر از فاکتورهایی که تعیین کننده قیمت خرید انواع ورق می باشد هزینه های مربوط به انتقال مواد اولیه است. مواد اولیه ای که برای ساخت این قطعات به کار گرفته می ‌شوند در حجم زیادی باید وارد کارخانه ها گردند. هر یک از این مواد اولیه برای ارسال به وسیله های حمل و نقل نیاز دارند. زمانی که هزینه حمل و نقل در کشور افزایش پیدا کند، هزینه ارسال مواد اولیه کارخانه بیشتر می ‌شود. به همین دلیل قیمت حمل و نقل مواد اولیه به عنوان یکی از مهمترین فاکتورهایی شناخته می شود که روی قیمت نهایی قطعات تأثیر می گذارد. در واقع باید بدانید که هر یک از این مواد اولیه با حجم زیادی وارد کشور می‌ شوند و اگر آنها با ماشین های مخصوص به کارخانه ارسال نشوند کیفیت شان کاهش پیدا می کند. به همین دلیل نوع حمل و نقل برای ارسال مواد اولیه کارخانه اهمیت زیادی دارد.

منبع : AHAHNHYPER.COM

آخرین مطالب