ونیر کامپوزیت دندان
ایمپلنت دندان بیشتر یک روش درمانی برای درمان و جایگزینی دندان های از دست رفته است و زمانی استفاده می شود که شما در فک خود جای خالی دندان دارید. به این دلیل که نیازی به تراشیدن دندان ها نیست، روکش های کامپوزیتی نوعی درمان برگشت پذیر درنظر گرفته میشوند. روکش های کامپوزیتی یکی از درمان های کم تهاجم برای بهبود لبخند شما است. • جنس موادی کامپوزیتی که دندانپزشک برای پر کردن دندان های بیمار انتخاب می کند، در طول عمر سلامت دندان ها کامپوزیت دندان چقدر دوام دارد بسیار موثر است.
در صورتی که موارد فوق تا حد امکان در وضعیت مطلوب باشند؛ طول عمر کامپوزیت تا 10 سال خواهد بود، که عدد بسیار مناسبی برای روکش کامپوزیتی می باشد. در صورتی که به درستی از کامپوزیت دندان های خود مراقبت کنید؛ دوام و طول عمری حدود ۵ تا ۷ سال دارد. روکش های کامپوزیت امروزه نسبت به گذشته با دوام تر به حساب می آیند و به طور متوسط 5 تا 7 سال دوام می آورند.
کامپوزیت دندان کاربردهای زیادی دارد و یک مادة بیحس کننده (نووکین) برای بسیاری از آنها مورد نیاز نیست. اگر سطح کامپوزیت دندانی که انتخاب می کنید صاف تر باشد طبیعی است که میزان رنگ گرفتن آن و نیاز به پالیش های دوره ای آن در گذر زمان کم تر خواهد بود.
در شرایطی که از ظاهر طبیعی دندان خود رضایت کافی را ندارید و کامپوزیت شما در اثر استفاده مداوم، دچار شکستگی یا ساییدگی شده اند بلافاصله باید به دندان پزشک خود مراجعه کنید تا آنها را ترمیم کند. 1. بهبود ظاهر و نمای دندان ها. آیا به نظر شما هم کامپوزیت باعث مصنوعی شدن ظاهر لبخند شما می شود؟ اگر کامپوزیت نور کافی دریافت نکند، ماده به خوبی سخت نشده و احتمال شکستگی در ترمیم وجود دارد. از میکروهیبریدها فقط Herculite XRV در بازار وجود دارد.
اگر دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت اطلاعات بسیار بیشتر در مورد کامپوزیت دندان یزد اینستاگرام لطفا به بازدید از وب سایت ما.